Ciorbă de văcuţă

de madi_marin in Ciorbe, 25 Aug 2011 | 6010 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vita
  • 1 morcov
  • 1 ceapă mare
  • 1/2 telină
  • 1 ardei capia
  • 1 cartof mare
  • 1 l borş
  • pastă de tomate
  • leuştean proaspăt
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de văcuţă:

Punem cărniţa tăiată bucăţele la fiert în apă rece. Când e pe jumătate fiartă punem legumele,în afară de cartofi, tăiate cubuleţe. Lăsăm să fiarbă împreună. După 15 minute adăugăm şi cubuleţele de cartof.

Cănd totul a fiert bine, se adaugă borşul clocotit, pasta de tomate, sare şi piper. Se mai dă un clocot şi se dă oala deoparte de pe foc. Se adaugă leuşteanul tocat mărunt.

Se poate servi cu smântână.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de văcuţă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

gaby_gabytza 1

26.08.2011, 16:47

atunci gata vn si eu

adry88 1

26.08.2011, 20:38

foarte buna ciorbita

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 15:17

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorbiţă de pui cu găluşte 'gigant'